Sunday, June 28, 2009

Millest soomalased räägivad?

Millest soomalased räägivad?
Vorstist, seksist, randadest ja õllest.
Jõudsin just tagas Helsingsisse pärast nädala puhkust Lõuna-Prantsusmaal. Reis meeldis mulle väga, kuidki siin on ka palav ja chilliwilli. Kõike rohkem kasu välismaal reisidetes on tagasitulekuga: pärast reisi paistab enda riik välja nagu võõras koht. See efekt tuli mulle vastu näkku eriti tugevalt, sest ma pole ammu Helsingis aega viitnud. Helsingi on suur, rahvas elab harvas ja näod on päikest krabi punase värviga kõrvetatud. See on ehtne ja suvine Helsingi -aga võiks olla ka Tallinn, on ju nii?
Mõnikord kummitab mu meeles küsimus: Kas
Soome tagasi või jääda Eestisse? Praegu tundub et pigem koos eestlastega kui Põhjapõdrade hulkas, kuidki mul päris kindlat seisukohta pole. Lõpuks tuntub, et whatever. Mis siin ikka raja joonistama. Siin on 29 graadi ja seal juuakse õlled. Ma tõesti enam mingid vahet ei tunne. Jaanipäev on juhannus ja lokki on kajakas. Head suvejatku kõikile. Tehke reisi ja nautike suve.

Hietsu on kõike populaarsem rand Helsingis.

Wednesday, June 3, 2009

Eriti ei seleta

Viimastel aegatel on olnud mul natsa kiira. Ma lootan et teie ikka kannatate! Enamus lugejatest on vist juba unustanud et niukke blogi on olemas, kaasaloetud härra Ants ise, aga vötke rahulikult. See blogi on ikka elus.
Tallinnas sajab vihma ja yldiselt on natukke kehv ilm. Meelelahutuseks pakun uut Terminaatorid, whatever if it sucks ass, Arnold on ikka Arnold. Vaatan seda filmi
pühapäeval koos söpradega. Teine uudis on see, et mingi venku möi minu onule vana iBooki nelja sottiga. See vist ei tööta. Kolmas uudis on see, et mingid pidu pole ammu näinud mitte kusakil. Majanduslangus sukkib.
Neljas on koolilöpetamine, suve algus, turistid vanalinnas, närvid perses enamusel hooaja löpus ja armastus. Olge tublid, kannatage.