Sunday, March 29, 2009

Tallin Music Week

Eile läksin ma perast poolt ööt yritusele Tallinn Music Week. Esimest korda elus pidin VonKrahl-i ees järikorras passima. Vötis umbes neli minutid ja siis karjus ukse taga Siret mind sisse. Uksenurgal istuvad jorsid arvas et Siretil oli synnipäeva kui ta minu Beritile möeldud lilled käes tassis. Sees oli nagu saunas. Niisk, kuum ja ilusaid naisi ja mitte nii ilusaid mehi - köig segamini ja öllelöhnas. Teine korrus: sardiinid karpis. Konkreetselt ruumi nipin napin öhku sisse ja välja tömbamiseks. Mussi mängis Eplik ja Eliit koos suurekspaisune (nagu ta ise ytleb) Pehu Jaaniga. Rahvas sai nalja, kuidki keigi eriti veel ei tantsinud. Rahvas oli nagu mingisugune sylt vöi zelee kui nad liigutasid ennast köik yhes koos. Siis mingi hetk kaotasin enda söprad kuskile suitsuruumi ja saja miljoni kylalise vahele. Aga eesti on eesti. Kohe varsti oli mul juba niuke seltskond koos, et ma oleksin vöinud härra VIP olla. Nii palju tuttavaid jalutab vastu näku. Koos Pääslasega vaatasime rahvast ja joime cocat. Pääsuke räägis kuidas tema söbra koer, emane, oleks tahtnud teda pimedas nussida. Ma kuulasin seda juttu umbes kolm korda järjest.
Hiljem leidsin enda söprad teisest kohast kätte ja köig tahtsid magama minna. Pole hullu. Nalja sai ja Tallinn Music Week rokis.
Söprad Berit, Kerstin ja Siret karpi sees.


9 comments:

  1. Koeraga nussimisest peab pikemalt kirjutama.

    ReplyDelete
  2. Hahaa. Pead Pääslaselt detaljid välja uurima.

    ReplyDelete
  3. Paitsab, et Pässakal on koertega mingi eriline side - kunagi oli tal Orkutis ka pilt ühest koerast, kellel oli hiigelsuur song. Eks iga ühele oma :)

    ReplyDelete
  4. Muideks tähendab eestikeelne sõna "üritus" persseläinud katset ja selle igal pool kasutamine on siia saabunud lahe põhjakaldalt. Selliste läbude jaoks on mingi hoopis teine sõna, mis mul hetkel meelde ei tule.

    ReplyDelete
  5. Nojah, sündmus, trall, läbu, pidu, oleng, kontsert (konsa), kõik peaks sobima.

    ReplyDelete
  6. Ja miks sina sealt konservikarbist puudu oled ? Tahaks hullult teada, et mis sellest sünnipäevakaardist ikkagi sai..

    ReplyDelete