Wednesday, April 28, 2010

Lugejate soov: HÕFF 2010

Õudus on jälle nähtud ja proovin oma kiirelt midagi sellest kogemusest kokku keerata.
Kõike pealt, HÕFF tuntub iga aasta suurem. Nüüdseks oli HÕFFi süda, Haapsalu kultuurimaja peaaegu korda tehtud, ja selle fojee sai linna popimaks baariks. Festivali pomo, Sten, julges isegi räägida meile 600-kohalisest kinosaalist järgmiseks aastaks. See oleks küll luks ja annaks vaadata filme kindlasti praegust mugavamalt.
Haapsalu kujunes igaühel meie seltskonnast omamoodi. Üheid jõid, teised ujusid, kolmandad otsisid kontakte. Tegelikuld tuli välja et meie seltskonna kõik umbes 7 inimest tegid kõike eelmainitud. Igaüks oma skaala järgi. Sellest räägib juba isegi see, et enamus on kirjutanud oma blogidesse kogemustest Hõffil. Vaata muugasadam/mummukal/trash-can-dance blogspotcom lisaelamusteks.
Peamiselt jäi
meelde rahu basseinis, suur ja vürtsikas pizza, punane valgus kultuurimaja ees ja soomlaste Nightvisions-Festivali kuttid, kellele Trash lubas peksa anda, juhul kui nad ei Robi ja Maria filmi on festivalil näida. Filmidest räägides see aasta vaatasin prantsuse Mutantid, eesti Rändajad ja prantsuse Hordeid (poolikult). Suht nõrk, aga filmid polnud sellel aastal mu peamine point. Filmifriikid vaielge vastu, vabalt, kui soovite.
Pean veel mainima, et Haapsalu koht nimega Ehte (ex-kaheksa) pannakse nüüd kinni, Haapsalu tänavad on Hõffi ajal küllaltki tühjad, Haapsalus on uus ja suur Selver, lossis tehtud screening oli väga mõnus ja et Hõff on ja jääb.
Panen teie rõõmuks paar pilti sellest, mis tegelikult toimus.


Projektori meister Oskar.

"Rändaja" lossi screenil.


Black Plastic goes White Plastic in 2010.

Tutvaid zombiede hulkas. Otsi Ivan ja Mia.

Mulle jalutas vastu mr. mystery.

Trash CAN dance

Koos uue sõbraga. Paremal Andres.

Haapsalu öö kõvimad zombied. Paremal PÖFFi juht, Tiina Lokk.


2 comments:

  1. Ülikõvad pildid! Pizza pani kõhupunnitama "Mutantide" ajal ja kontaktide otsimine oli jahh täies hoos! See viimane pilt oleks nagu mingi eriti hea "Thriller" filmi plakat!

    ReplyDelete
  2. Mida aeg edasi, seda rohkem ma ikka kahetsen, et sellel aastal vaatasin filme liiga vähe. Samas üritus oli ikka väga vägev. Sinu ülevaade ja pildid on mükke bro!!!!

    ReplyDelete