Sunday, April 4, 2010

Robi sünna

Oh, oh ja oh. Kõht sai eile megatäis, kuna hommikul sõime pannkooke, pärast seda lihadevõttepäeva toite ja kui lõpuks jõudsime Robi sünnipäevalauani, oli tunne nagu kartulikottil. Pinges, punnis ja muretu. Robi viitis seekord oma sünnad Vanalinnas. Kohale jõudis terve kampa inimesi, ja imestasime kuidas youtube on võtnud üle klassikaalse entertainer-i rolli. Youtube on sotsiaalne meelelahutus. Ise olen proovinud juba youtube-karaoked, youtube-powerpointe, fan-nimist, like-mist, subscribe-mist räägimata kõike võimsamast, ehk youtube-dj rollist. Robi oli õnnelik oma Helmut Newtoni raamatu üle, ja meie jällegi kartulisalati üle. Õhtu lõppes Krahli poolt pakutu Rulers of the Deepi, aga täna kuulsin et mõned ikka jaksasid sealt veel kuni levikani. Oh sa vana raks. Vaatake pilte ja tänan b-day-boyt.

3 kassi.

Sungha Jong tasub checkida youtubeist. Haige värk.

Rõõmsad inimesed.

Charlie bit me, Charlie bit me. And that really hurts. Mingi hetk andis Ops Beritile tiivad.

Rulers of the Deep oli hea tömps. Läks rahavale peale.

Ja mina läksin koju.

5 comments:

  1. Kiftid pildid mr Iphone! O_O Hea möll oli. Levikas oli mul juba hääl ära ja üsna hea ämber peas. Jõudsime koju kuskil 6 paiku hommikul.

    ReplyDelete
  2. Noo jah, mega pidu oli. Kle su ifööni pildid on täitsa ok. Ma jõudsin kell 3 koju ja täna on tuju ning tervis täiesti paiga. Hommikul umbes kell 15.00 saagisin mootorsaega puid ja pimppisin oma autot (panin suvekummid alla nii, et higi voolas kummikutesse). :)

    ReplyDelete
  3. komplimendid fotograafile - tabasid õhtu meeleolu kümnesse. ja vana hea korteripidu-krahl-levikas-burks marsruut töötab sajaga. rock on charlie!

    ReplyDelete
  4. Super lahedad pildid! Tore oli ka ilusate ja heade inimestega aega veeta :)

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=5B86CGQfo8A&feature=related

    Parim naer üldse sellest auto-tune'i remixist sellel õhtul ikka.

    ReplyDelete